Sluit spel X

Sexy Ceramics

Content is key: een weloverwogen objectenlijst aangevuld met foto’s, films en ideeën is het voorspel voor een goede tentoonstelling. En dat resulteert in een sterk concept.

De tentoonstelling is gebaseerd op de ontwikkeling van een seksuele liefdesrelatie. Eerst prikkelen we de zintuigen en maken we kennis met het ‘materiaal’. Van tegels met symbolische erotiek, pornografisch porselein, suggestieve vazen tot keramische dildo’s.

Daarna volgt voorzichtige verleiding, suggestieve vormen en het hoogtepunt in de expliciete ‘peepshow’ (leeftijd 16+). Het publiek bepaalt hierbij zelf hoe ver ze wil gaan!

De tentoonstelling is het resultaat van een goede samenwerking met het Keramiekmuseum Princessehof. Wederzijds vertrouwen is, net als in liefde en erotiek, een belangrijke sleutel tot succes.

DOEL

Het onderwerp erotiek binnen keramiek belichten

INVULLING

Met aandacht voor vorm, materiaal en beeld een verleidelijke route vormen, die leidt naar een museaal hoogtepunt

THEMA

Keramiek, erotiek, liefde

Projecten

NEMO 'Wonder of Wetenschap'

NEMO 'Wonder of Wetenschap'

De tentoonstelling ‘Wonder of wetenschap’ is met name gericht op kinderen van 7 tot 14 jaar en behandelt natuurwetenschappelijke fenomenen. We kozen voor een contextvormende omgeving waarbinnen de specifieke NEMO-exhibits passen.

Westerstraat, komen en gaan in de Jordaan

Westerstraat, komen en gaan in de Jordaan

Vanuit onze unieke oorsprong in technisch theater verstaan we de kunst van ensceneringen. In dit project hebben we de integratie van mensen, objecten, licht, geluid, geur, tekst, AV, foto, interactives en hands-ons met liefde ingezet.

Bezoekerscentrum De Kennemerduinen

Bezoekerscentrum De Kennemerduinen

Bezoekerscentrum De Kennemerduinen in Overveen is geheel volgens groene principes gerealiseerd. Een tijdloos ontwerp tot stand gekomen met natuurlijke en duurzame materialen kenmerken de vaste tentoonstelling.