Sluit spel X

Wat doen we

We doen veel. En veel verschillend. We adviseren, ontwerpen, bouwen en voeren uit. Apart van elkaar of alle disciplines binnen één opdracht.

Strategisch advies

Strategisch advies

Perspekt Studio’s heeft sinds 1968 een enorme staat van dienst opgebouwd. We denken graag mee maar kunnen ook goed tegendeken wanneer het moet.

Voordat we gaan ontwerpen willen we eerst de strategie helder hebben. Goeie input is immers goeie output. Samen duiken we de diepte in en bepalen we de strategische route.

Concept

Concept

Op basis van een heldere strategie creëren we concepten die tastbaar, eigenzinnig en middelen vrij zijn.

We kijken naar doelstellingen en beoogde resultaten, we bedenken ideeën en het liefst nog meer ideeën. En van die eerste ideeën tot het laatste detail ontwikkelen we concepten die werken en die de boodschap zo effectief mogelijk vertellen.

Ontwerp

Ontwerp

Bij onze designers jeuken de handen. Altijd. Om mooie concepten te visualiseren en in 2,3 en zelfs 4D maximaal te versterken.

We blijven kritisch en schaven het concept in de ontwerpfase altijd nog verder aan. Om het nog beter en mooier te maken. Van interieur tot exterieur, van architectuur tot lichtontwerp en van software tot hardware. Het liefst ontwerpen we alles wat los en vast zit.

Uitvoering

Uitvoering

Niet alleen woorden maar ook een werkplaats met heel veel daden.

Met de geur van hout, warm staal en verse verf. En met eigen vindingen en spannende technieken maken onze mannen en vrouwen die mooie ontwerpen tastbaar. Ontwerpen van onszelf of van anderen want onze werkplaats werkt onafhankelijk.

Totaal projecten

Totaal projecten

Soms worden we gevraagd voor deelprojecten. Omdat onze expertise van pas komt. Soms worden we gevraagd voor het totale traject.

Perspekt Studio’s richt het proces dan zeer efficiënt en planmatig in. Onze collega’s weten wat slagvaardigheid en deadlines betekenen. Een geoliede machine avant la lettre...

Wat doen we

The fringe

Bij Perspekt Studio’s krijgen we soms aanvragen die net even anders zijn. Daarom komen ze ook vaak bij ons. Want wij houden van de uitdaging dat een bijzonder project met zich mee neemt.

Zo is een selectie projecten ontstaan die eigen niet te categoriseren zijn. Maar wel zeer de moete waard zijn om te laten zien. Dus die willen we je zeker niet onthouden.

Hoe doen we het

De kracht van Perspekt Studio’s ligt in de situationele aanpak en de kruisbestuiving tussen verschillende disciplines. Ons ervaren, 15-koppige kernteam van bedenkers, ontwerpers en bouwers werkt met evenveel plezier aan complexe totaalprojecten als aan eenvoudige deelprojecten. Alles krijgt bij ons de aandacht die het verdient.

Projecten

Het Zandkasteel

Het Zandkasteel

De avonturen van Toto, Sassa, Koning Koos en zeehondje Finnie spelen zich - zowel op tv als in theater - af in decors van Perspekt.

Kasteel De Keverberg

Kasteel De Keverberg

Bij renovatie van het rijksmonument Kasteel De Keverberg is een combinatie gemaakt van oud en nieuw. Met het concept ‘scherven uit het verleden’ vertaalden we dit door naar inrichtingselementen en presentatie.

Westerstraat, komen en gaan in de Jordaan

Westerstraat, komen en gaan in de Jordaan

Vanuit onze unieke oorsprong in technisch theater verstaan we de kunst van ensceneringen. In dit project hebben we de integratie van mensen, objecten, licht, geluid, geur, tekst, AV, foto, interactives en hands-ons met liefde ingezet.