Sluit spel X

Let's do it together!

Sommige projecten doen we graag omdat we het éxtra belangrijk vinden dat ze gerealiseerd worden door persoonlijke kennis en ervaring. De Autisme Experience is daar een goed voorbeeld van. De Autisme Experience zal op een laagdrempelige manier kennis over en inzicht in de beleving van autisme bieden voor familieleden, scholen, sportclubs, werk of andere partijen. Een uniek concept over een actueel onderwerp. Help jij ons dit project te realiseren?

Het ontwerp is een mix van tastbare installaties afgewisseld met ervaringsverhalen die de zintuigen prikkelen en je meenemen in een andere manier van naar de wereld kijken en haar ervaren. Tips. Tricks. Ervaring. Achtergronden en verdieping zijn op afroep beschikbaar. Digitale gidsen geven ieder op hun eigen wijze en met hun eigen invalshoek een kijkje in de wereld van autisme. Boeiend, leerzaam, maar ook spannend en leuk!

Voor dit ‘buddy project’ zoeken we naar partijen die het net zo belangrijk vinden dat de Autisme Experience er komt. We denken hierbij bijvoorbeeld aan zorginstanties, overheden of stichtingen. Heb je een goede tip of wil je meer weten over dit project? We vertellen je graag meer, bel Marièlle op 06-53156300 of bel naar Perspekt en vraag naar Marièlle!

Relatie

Autismemuseum

DOEL

Inzicht en handvatten bieden voor mensen met én zonder autisme

INVULLING

Een sensorische, informatieve experience

THEMA

Autisme

Projecten

Word treintechnicus in het Techlab!
Fotografie: DigiDaan

Word treintechnicus in het Techlab!

We hebben met het Techlab een vertaalslag gemaakt van complexe technische informatie naar behapbare uitleg door middel van activiteiten. We hebben laten zien waar Perspekt ijzersterk in is: technisch ontwerp van exhibits en dat dan hufterproof realiseren.

Maak een reis rondom de Zuiderzee
Fotografie: Frank Bedijs

Maak een reis rondom de Zuiderzee

Voor het Zuiderzeemuseum ontwikkelden we een permanente wisseltentoonstelling, waarbij het museum de komende jaren op een eenvoudige manier deelpresentaties kan veranderen. Interactieve opstellingen, persoonlijke verhalen en prachtige topstukken binnen één duurzaam ontwerp!

Het karakter van Flevoland

Het karakter van Flevoland

We gebruiken onze sterke strategische visie en conceptkracht graag voor veel verschillende projecten. Zo bedachten we voor de provincie Flevoland een concept gebaseerd op gebiedsontwikkeling, waarbij we ook keken naar de concrete haalbaarheid over de jaren. Geen mooi onuitvoerbaar plan dus…