Sluit spel X

Let's do it together!

Sommige projecten doen we graag omdat we door persoonlijke kennis en ervaring het éxtra belangrijk vinden dat ze gerealiseerd worden. De Autisme Experience is daar een goed voorbeeld van. Deze experience zal op een laagdrempelige manier kennis geven over en inzicht bieden in de beleving van autisme, voor zowel familieleden, scholen, sportclubs, als werk en andere partijen. Een uniek concept over een actueel onderwerp. Help jij ons dit project te realiseren?

Het ontwerp is een mix van tastbare installaties afgewisseld met ervaringsverhalen die de zintuigen prikkelen en je meenemen in een andere manier van naar de wereld kijken en deze ervaren. Tips. Tricks. Ervaring. Achtergronden en verdieping zijn op afroep beschikbaar. Digitale gidsen geven ieder op zijn/haar eigen wijze en met een eigen invalshoek een kijkje in de wereld van autisme. Boeiend, leerzaam, maar ook spannend en leuk!

 

Voor dit ‘buddy project’ zoeken we naar partijen die het net zo belangrijk vinden als wij dat de Autisme Experience er komt. We denken hierbij bijvoorbeeld aan zorginstanties, overheden of stichtingen.

Heb je een goede tip of wil je meer weten over dit project? We vertellen je graag meer, bel Marièlle Beek op 06-53156300 of via het kantoornummer 023 531 63 12!

Relatie

Autismemuseum

DOEL

Inzicht en handvatten bieden voor mensen met én zonder autisme

INVULLING

Een sensorische, informatieve experience

THEMA

Autisme

Projecten

Ritme van het Leven

Ritme van het Leven

Bezoekers - jong, oud, gelovig, ongelovig, Oldenzalers én niet-Oldenzalers - ontdekken in Museum De Pelgrim wat hun persoonlijke ritme van het leven is en waar hun eigen tradities, gewoonten, vieringen en rituelen eigenlijk vandaan komen.

De perfecte Match

De perfecte Match

Een topstuk uit het Rijksmuseum en een topstuk uit het Hannemahuis ontmoeten elkaar. Wij zorgden voor een intieme ontmoeting…

Open Kaart

Open Kaart

In “Open Kaart– van atlas tot streetmap” in het Allard Pierson maak je een ware tijdreis door zeven eeuwen en werp je een blik in de toekomst. Ze nemen je mee op reis: naar andere tijden, naar plekken waar je nog nooit geweest bent, naar historie waar je geen weet van had.