Sluit spel X

Unieke kijk in de fabriek

Marktleider op het gebied van babyvoeding, Nutricia Early Life Nutrition (onderdeel Danone), realiseerde in Cuijk een nieuwe fabriek met een innovatief productieproces. Echter, dat proces is mede door strikte eisen van de Voedsel- en Warenautoriteit nauwelijks zichtbaar op locatie, terwijl het state-of-the-art is. Danone vond in ons een partner om een aantrekkelijke Visitor Experience te ontwikkelen, bedoeld voor de (potentiële) zakenrelaties.

Het ingenieuze en complexe productieproces leggen we uit aan de hand van onder meer infographics en animaties. Door te zorgen voor interactie – met de rondleider en in de experience zelf – houden we de materie boeiend voor iedereen, ongeacht kennisniveau.

In de toekomst zal de Visitor Experience steeds verder uitgebreid worden en fungeren als een belangrijk visitekaartje van Danone. Zo kunnen zij op een moderne manier aan zakenrelaties van over de hele wereld laten zien en uitleggen wat ze doen en hoe ze werken. Een belangrijke aanvulling in hun commerciële activiteiten.

De Visitor Experience werd geopend door Carola Schouten, toenmalig vice premier en minister van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit. De opening vond plaats in combinatie met drie openingsevents die wij met partner East Side Communicatie & Events ontwikkelden en produceerden.

Relatie

Nutricia Early Life Nutrition (onderdeel Danone)

DOEL

Kijk en inzicht bieden in de fabriek voor zakenrelaties

INVULLING

Interactieve rondleiding waar het productieproces op een boeiende manier inzichtelijk wordt gemaakt

THEMA

Voedsel, productieproces, historie

Projecten

Van Imago naar Identiteit
Fotografie: Sake Elzinga

Van Imago naar Identiteit

‘Viva La Frida’ geeft een unieke inkijk in het leven van Frida Kahlo. Niet alleen concept en ontwerp van de tentoonstelling zijn van onze hand; ook de inleidende film, die op ons initiatief is toegevoegd.

Macht, 800 jaar Binnenhof
Fotografie: Kim Verkade & Gerrit Schreurs

Macht, 800 jaar Binnenhof

Ontmoet onze nieuwe minister-president!

In 'Macht, 800 jaar Binnenhof' beelden we 4 thema's in diverse media en met betekenisvolle collectie uit. En, vanuit allerlei perspectieven, onder andere de toekomst. Want: vanuit de toekomst zie je meer.

Collectie met context
Fotografie: Moetwil en Van Dijk

Collectie met context

Voor én met Ecomare (Texel) ontwikkelden we de vaste tentoonstelling Wonderlijk Wad. Deze valt het beste te omschrijven als een ontdekkingstocht langs de Waddenzee waar we natuur(historische) collectie met science center trekjes tonen.