Sluit spel X

Unieke kijk in de fabriek

Marktleider op het gebied van babyvoeding, Nutricia Early Life Nutrition (onderdeel Danone), realiseerde in Cuijk een nieuwe fabriek met een innovatief productieproces. Echter, dat proces is mede door strikte eisen van de Voedsel- en Warenautoriteit nauwelijks zichtbaar op locatie, terwijl het state-of-the-art is. Danone vond in ons een partner om een aantrekkelijke Visitor Experience te ontwikkelen, bedoeld voor de (potentiële) zakenrelaties.

Het ingenieuze en complexe productieproces leggen we uit aan de hand van onder meer infographics en animaties. Door te zorgen voor interactie – met de rondleider en in de experience zelf – houden we de materie boeiend voor iedereen, ongeacht kennisniveau.

In de toekomst zal de Visitor Experience steeds verder uitgebreid worden en fungeren als een belangrijk visitekaartje van Danone. Zo kunnen zij op een moderne manier aan zakenrelaties van over de hele wereld laten zien en uitleggen wat ze doen en hoe ze werken. Een belangrijke aanvulling in hun commerciële activiteiten.

De Visitor Experience werd geopend door Carola Schouten, toenmalig vice premier en minister van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit. De opening vond plaats in combinatie met drie openingsevents die wij met partner East Side Communicatie & Events ontwikkelden en produceerden.

Relatie

Nutricia Early Life Nutrition (onderdeel Danone)

DOEL

Kijk en inzicht bieden in de fabriek voor zakenrelaties

INVULLING

Interactieve rondleiding waar het productieproces op een boeiende manier inzichtelijk wordt gemaakt

THEMA

Voedsel, productieproces, historie

Projecten

Sjabbat in Enkhuizen
Fotografie: Merike Frese

Sjabbat in Enkhuizen

Je bent van harte welkom in het kleine huisje van ijzerhandelaar Levie en zijn vrouw Naatje. Zij maken zich op deze vrijdagavond in 1916 klaar voor Sjabbat, samen met hun dochter en twee zonen. Terwijl de tafel is gedekt, bereidt ieder gezinslid zich op eigen wijze voor op deze wekelijkse familiebijeenkomst in hun sfeervolle huis.

Ritme van het Leven

Ritme van het Leven

Bezoekers - jong, oud, gelovig, ongelovig, Oldenzalers én niet-Oldenzalers - ontdekken in Museum De Pelgrim wat hun persoonlijke ritme van het leven is en waar hun eigen tradities, gewoonten, vieringen en rituelen eigenlijk vandaan komen.

De perfecte Match

De perfecte Match

Een topstuk uit het Rijksmuseum en een topstuk uit het Hannemahuis ontmoeten elkaar. Wij zorgden voor een intieme ontmoeting…