Sluit spel X

Growing the future

Het World Horti Center is hét kennis- en innovatiecentrum van de internationale glastuinbouwsector. Naar eigen zeggen een toonaangevend platform waar bedrijfsleven, onderwijs, onderzoek en overheid samen innoveren, verbinden, inspireren en kennis delen.

Door de veelheid aan stakeholders miste eenheid in communicatie. En daarboven, op strategisch niveau was geen unanimiteit over de toekomstige positie en activiteiten van het World Horti Center.

Wij ontwikkelden een masterplan en formuleerden duidelijke strategische uitgangspunten met doorvertaling naar inhoud, vorm en stijl

Helaas werd ons masterplan niet omarmd. Wij geloven er nog steeds in en vinden het de moeite waard om te delen. Bovendien geeft het een goede inkijk wat een masterplan behelst. Als we u hebben geïnspireerd hiermee, zijn we in onze doelstelling geslaagd.

Relatie

World Horti Center

DOEL

Eenheid brengen in alle uitingsvormen

INVULLING

Een strategisch masterplan als gezamenlijke en verbindende basis voor alle uitingen en activiteiten in de toekomst

THEMA

Duurzaamheid, tuinbouw

Projecten

Ritme van het Leven

Ritme van het Leven

Bezoekers - jong, oud, gelovig, ongelovig, Oldenzalers én niet-Oldenzalers - ontdekken in Museum De Pelgrim wat hun persoonlijke ritme van het leven is en waar hun eigen tradities, gewoonten, vieringen en rituelen eigenlijk vandaan komen.

De perfecte Match

De perfecte Match

Een topstuk uit het Rijksmuseum en een topstuk uit het Hannemahuis ontmoeten elkaar. Wij zorgden voor een intieme ontmoeting…

Open Kaart

Open Kaart

In “Open Kaart– van atlas tot streetmap” in het Allard Pierson maak je een ware tijdreis door zeven eeuwen en werp je een blik in de toekomst. Ze nemen je mee op reis: naar andere tijden, naar plekken waar je nog nooit geweest bent, naar historie waar je geen weet van had.