Sluit spel X

Duurzaam denken én doen

Bij aanvang van een project maken we met opdrachtgever afspraken over hoe hoog we de lat leggen. Denk daarbij aan gebruik van minder milieubelastende materialen, maar ook lokaal samenwerken en toekomstgericht ontwerpen.

De weg van duurzaamheid bij projecten die we bewandelen hebben we samengevat in een infographic. Een sneak peak zie je hierboven.

Het mag duidelijk zijn dat het geen vastomlijnd pad is. Open gesprekken en innovatiekracht zijn bij dit traject onontbeerlijk. Met elkaar evalueren en leren we van ervaringen, die we implementeren in volgende projecten.

Doen is immers de beste manier van denken!

Wil je onze complete infographic ontvangen, bel of mail ons gerust.

Recente updates

Prijzenregen zet zich voort

Prijzenregen zet zich voort

Zijn we nog maar nauwelijks bekomen van het winnen van de Museumtijdschrift Tentoonstellingsprijs 2022, dient zich de volgende prijs zich alweer aan. Voor de Remarkable Venue Awards 2022 is ‘ons’ Nationaal Monument Kamp Vught namelijk als winnaar uit de bus gekomen in de categorie ‘Beste Onsite Experience’ in Nederland.

De winst hebben zij te danken aan customer reviews via Tiqets. En hoewel de prijs en reviews toezien op meer dan alleen het museale deel van Kamp Vught dat wij verzorgd hebben, voelen we ons gepast trots.

Vernieuwingsplannen Speelgoedmuseum gepresenteerd

Vernieuwingsplannen Speelgoedmuseum gepresenteerd

“We stoppen niet met spelen omdat we oud worden. We worden oud omdat we stoppen met spelen”

– George Bernard Shaw

Speelgoedmuseum Kinderwereld heet vanaf nu Speelgoedmuseum Roden en gaat een nieuwe koers varen. Wij helpen hen daarbij. De nieuwe huisstijl en het masterplan zijn inmiddels gepresenteerd.
Hierin beschrijven en verbeelden we hoe we komen tot een inhoudelijk en fysiek toekomstbestendig museum.

Who Cares? We Care!

Who Cares? We Care!

‘Who Cares’ is geopend!

Deze tentoonstelling in Museum van de Geest, locatie Amsterdam, is een eerbetoon aan de slachtoffers en helden van de zorg tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Leven in oorlog is voor iedereen verschrikkelijk. Maar hoe was het gesteld met mensen binnen de psychiatrie en verstandelijke gehandicaptenzorg tijdens de oorlog? De tentoonstelling – te zien tot 1 december 2024 – vertelt de verhalen over wanhoop, veerkracht, angst en volharding.