Sluit spel X

Macht, 800 jaar Binnenhof geopend!

Mark Rutte, tevens buurman van het Haags Historisch Museum vanaf zijn werkplek in het Torentje, was zeer te spreken over het onderwerp, de insteek en de ruimtelijke vertaling daarvan.

Na de rondleiding door directeur Tjeerd Vrij schreef hij in het gastenboek “Práchtige tentoonstelling. Veel succes, veel bezoekers, weinig bouwstof.”, het laatste refererend aan het feit dat het Binnenhof minimaal 5 jaar gesloten is vanwege renovatie.

Recente updates

Marièlle versterkt Dutch Design Foundation

Marièlle versterkt Dutch Design Foundation

Sinds 3 december is de Raad van Toezicht van Dutch Design Foundation (DDF) een nieuw lid rijker, in de vorm van onze eigen aanvoerder Marièlle Beek!

DDF werkt aan de positie en betekenis van Nederlandse ontwerpers en laat zien hoe ontwerpers wereldwijd vormgeven aan een positieve toekomst.

Veilig en gezond werken

Veilig en gezond werken

Perspekt ontwerpt niet alleen, maar voert ook uit. Want: tussen verbeelding en werkelijkheid maken we het graag concreet.

Door ons werk op de werkvloer en werkplaats, soms zelfs letterlijk op de bouwplaats, is kennis van veilig en gezond werken onontbeerlijk.

Onlangs behaalden collega’s Buck, Frank, George, Maarten, Ernst en Brenda hun VCA-certificaat.

Een kijkje in onze keuken

Een kijkje in onze keuken

We zijn in de race om de juryprijs én de publieksprijs van de Ondernemersverkiezing Noord-Holland 2021 in de wacht te slepen!

Dat zou een zeer bijzonder kroon op ons werk zijn.

In het kader van de verkiezing ontvingen we onlangs een filmploeg, die we een kijk in onze keuken gaven.