Sluit spel X

Even voorstellen: Signe!

We werken aan de mooiste projecten en dat kan alleen met een ijzersterk team. En dat team groeit! We stellen je graag voor aan onze nieuwe collega, inhoudsontwikkelaar en projectcoördinator: Signe Troost!

“Sinds september vervul ik binnen het Perspekt team de rol van projectcoördinator en inhoudsontwikkelaar. Na vijf jaar bij het Veiligheidsmuseum en een studie Bedrijfskunde was ik toe aan de volgende stap. Perspekt biedt mij precies de dingen die ik zocht: projectmatig werken, ambitieuze collega’s, een grote verscheidenheid aan onderwerpen en de commerciële kant van de culturele sector. Ik word enthousiast van de meest uiteen lopende zaken; kunst, geschiedenis, monumenten, natuur en het bedrijfsleven. Vandaar dat ik lopende en nieuwe projecten gretig oppak!”

Wil je meer weten over Signe? Bekijk haar LinkedIn profiel of stuur haar een e-mail via signe@perspektstudios.nl

Recente updates

COMM genomineerd!

COMM genomineerd!

Het Museum voor Communicatie sleept niet alleen een nominatie voor de Nationale Meeting Award 2019 in de wacht, maar is ook verkozen tot één van de meest kindvriendelijke musea van Nederland.

Museumkennisdag zorgt voor eye-openers

Museumkennisdag zorgt voor eye-openers

Tijdens de deelsessie Speeddaten met een Nooit-Bezoeker kregen mensen uit de museumsector de kans om in gesprek te gaan met mensen die zij (nog) niet bereiken. Perspekt’s projectcoördinator en inhoudsontwikkelaar Signe Troost organiseerde de bijzondere ontmoeting tijdens de Museumkennisdag.

Tentoonstelling Iran genomineerd voor Global Fine Art Award!

Tentoonstelling Iran genomineerd voor Global Fine Art Award!

Samenwerking Perspekt Studio’s en Drents Museum resulteert voor tweede jaar op rij in een nominatie voor de Oscars voor tentoonstellingen.