Sluit spel X

Even voorstellen: Signe!

We werken aan de mooiste projecten en dat kan alleen met een ijzersterk team. En dat team groeit! We stellen je graag voor aan onze nieuwe collega, inhoudsontwikkelaar en projectcoördinator: Signe Troost!

“Sinds september vervul ik binnen het Perspekt team de rol van projectcoördinator en inhoudsontwikkelaar. Na vijf jaar bij het Veiligheidsmuseum en een studie Bedrijfskunde was ik toe aan de volgende stap. Perspekt biedt mij precies de dingen die ik zocht: projectmatig werken, ambitieuze collega’s, een grote verscheidenheid aan onderwerpen en de commerciële kant van de culturele sector. Ik word enthousiast van de meest uiteen lopende zaken; kunst, geschiedenis, monumenten, natuur en het bedrijfsleven. Vandaar dat ik lopende en nieuwe projecten gretig oppak!”

Wil je meer weten over Signe? Bekijk haar LinkedIn profiel of stuur haar een e-mail via signe@perspektstudios.nl

Recente updates

COMM genomineerd!

COMM genomineerd!

Het Museum voor Communicatie sleept niet alleen een nominatie voor de Nationale Meeting Award 2019 in de wacht, maar is ook verkozen tot één van de meest kindvriendelijke musea van Nederland.

Koning Willem-Alexander opende het vernieuwde Nationaal Monument Kamp Vught

Koning Willem-Alexander opende het vernieuwde Nationaal Monument Kamp Vught

De Koning ging in gesprek met oud-gevangen en kreeg als eerste een rondleiding door de nieuwe tentoonstelling ‘Kamp Vught: 32.000 verhalen en zeven seizoenen’. Perspekt is verantwoordelijk voor het eigentijdse concept én de realisatie van de expositie. Nieuwe verhalen, objecten en inzichten zijn verwerkt in een hoofdtentoonstelling bestaande uit zeven ‘eilanden’ die, chronologisch thematisch, elk één seizoen van Kamp Vught tijdens de oorlog bestrijken.

Children in Museums Award nominatie voor Het Spoorwegmuseum!

Children in Museums Award nominatie voor Het Spoorwegmuseum!

Met het in 2017 geopende Techlab wist het Utrechtse museum de aandacht te trekken van de internationale vakjury. Met maar 10 nominaties wereldwijd is het een grote eer om genomineerd te worden voor de prestigieuze prijs!