Sluit spel X

Even voorstellen: Signe!

We werken aan de mooiste projecten en dat kan alleen met een ijzersterk team. En dat team groeit! We stellen je graag voor aan onze nieuwe collega, inhoudsontwikkelaar en projectcoördinator: Signe Troost!

“Sinds september vervul ik binnen het Perspekt team de rol van projectcoördinator en inhoudsontwikkelaar. Na vijf jaar bij het Veiligheidsmuseum en een studie Bedrijfskunde was ik toe aan de volgende stap. Perspekt biedt mij precies de dingen die ik zocht: projectmatig werken, ambitieuze collega’s, een grote verscheidenheid aan onderwerpen en de commerciële kant van de culturele sector. Ik word enthousiast van de meest uiteen lopende zaken; kunst, geschiedenis, monumenten, natuur en het bedrijfsleven. Vandaar dat ik lopende en nieuwe projecten gretig oppak!”

Wil je meer weten over Signe? Bekijk haar LinkedIn profiel of stuur haar een e-mail via signe@perspektstudios.nl

Recente updates

Children in Museums Award nominatie voor Het Spoorwegmuseum!

Children in Museums Award nominatie voor Het Spoorwegmuseum!

Met het in 2017 geopende Techlab wist het Utrechtse museum de aandacht te trekken van de internationale vakjury. Met maar 10 nominaties wereldwijd is het een grote eer om genomineerd te worden voor de prestigieuze prijs!

“Iran” tentoonstelling na Global fine Art award nu tentoonstelling van het jaar!

“Iran” tentoonstelling na Global fine Art award nu tentoonstelling van het jaar!

De tentoonstelling ‘Iran, Bakermat van de beschaving’ van het Drents Museum wint opnieuw de hoofdprijs: de Museumtijdschrift Tentoonstellingsprijs! Geselecteerd door een vakjury uit 90 tentoonstellingen en door het publiek verkozen tot dé winnaar!

“Oorlog op de huid” in Vught

“Oorlog op de huid” in Vught

We zijn trots en vereerd dat we Nationaal Monument Kamp Vught een nieuwe expositie opzet met een vernieuwend perspectief op de Tweede Wereldoorlog mogen geven. Samen met de organisatie van het Nationaal Monument Kamp Vught maken we het verhaal van Kamp Vught tijdens de 2e Wereld Oorlog op een unieke manier invoelbaar voor bezoekers van nu.