Sluit spel X

Perspekt ♥ Publiek

Op voordracht van een bezoeker van één van onze tentoonstellingen zijn we in beeld gekomen bij de Ondernemersverkiezing Noord-Holland: een breed gedragen initiatief om waardering uit te spreken aan ondernemers als drijvende kracht van de economie.

Het publiek raken met ons werk is ons hoogste doel. Daarom zijn we erg eager om juist die publieksprijs van de Ondernemersverkiezing in de wacht te slepen.

Jij kunt ons daarbij helpen! Waardeer jij ons werk? Breng dan hier je stem uit.

Met veel dank namens team Perspekt!

In de laatst gecommuniceerde tussenstand staan we op de derde plek.
Dus we kunnen jouw stem – én die van je collega’s-  nog heel goed gebruiken om nummer 1 te worden.

Recente updates

'Viva la Frida!' nu te zien

'Viva la Frida!' nu te zien

De tentoonstelling staat in het teken van één van ’s werelds bekendste en grootste kunstenaars: Frida Kahlo. Het concept en ontwerp is van onze hand: ‘van Imago naar Identiteit’. Hoe ziet en kent men Frida Kahlo, maar ook: welke persoon schuilt daar diep van binnen achter?

Niemand minder dan Koningin Máxima opende op 7 oktober deze langverwachte tentoonstelling ‘Viva La Frida!’ in het Drents Museum.

Perspekt = bedrijfsbospartner

Perspekt = bedrijfsbospartner

Bij Perspekt hanteren we een duurzaamheidsbeleid.

Samen met onze opdrachtgevers kijken we hoe we binnen projecten en trajecten steeds een stukje duurzamer kunnen werken.

Dat is in praktijk nog niet zo eenvoudig. En.. opdrachtgevers zijn er soms ook nog niet helemaal klaar voor of bereid toe. Kortom: het kan altijd nog beter.

Macht, 800 jaar Binnenhof geopend!

Macht, 800 jaar Binnenhof geopend!

Op 30 september opende demissionair minister-president Rutte de nieuwe vaste tentoonstelling ‘Macht, 800 jaar Binnenhof’ in het Haags Historisch Museum.

In 4 thema’s beelden we 800 jaar Binnenhof uit in diverse media en met betekenisvolle collectie. En vanuit allerlei perspectieven, onder andere de toekomst. Want: vanuit de toekomst zie je meer.