Sluit spel X

Perspekt ♥ Publiek

Op voordracht van een bezoeker van één van onze tentoonstellingen zijn we in beeld gekomen bij de Ondernemersverkiezing Noord-Holland: een breed gedragen initiatief om waardering uit te spreken aan ondernemers als drijvende kracht van de economie.

Het publiek raken met ons werk is ons hoogste doel. Daarom zijn we erg eager om juist die publieksprijs van de Ondernemersverkiezing in de wacht te slepen.

Jij kunt ons daarbij helpen! Waardeer jij ons werk? Breng dan hier je stem uit.

Met veel dank namens team Perspekt!

In de laatst gecommuniceerde tussenstand staan we op de derde plek.
Dus we kunnen jouw stem – én die van je collega’s-  nog heel goed gebruiken om nummer 1 te worden.

Recente updates

Veilig en gezond werken

Veilig en gezond werken

Perspekt ontwerpt niet alleen, maar voert ook uit. Want: tussen verbeelding en werkelijkheid maken we het graag concreet.

Door ons werk op de werkvloer en werkplaats, soms zelfs letterlijk op de bouwplaats, is kennis van veilig en gezond werken onontbeerlijk.

Onlangs behaalden collega’s Buck, Frank, George, Maarten, Ernst en Brenda hun VCA-certificaat.

Masterplan Veenpark gesteund door Provincie en Gemeente

Masterplan Veenpark gesteund door Provincie en Gemeente

Geen verhaal heeft het zuidoosten van Drenthe zo gevormd als het Veenverhaal. Om dit verhaal op eigentijdse manier te vertellen, ondergaat het Veenpark in Barger-Compascuum onder onze aanvoering een flinke vernieuwingsslag.

De provincie Drenthe en de gemeente Emmen investeren gezamenlijk eenmalig één miljoen euro en dragen de komende jaren jaarlijks 110.000 euro bij aan de ontwikkeling van het park.

Marièlle versterkt Dutch Design Foundation

Marièlle versterkt Dutch Design Foundation

Sinds 3 december is de Raad van Toezicht van Dutch Design Foundation (DDF) een nieuw lid rijker, in de vorm van onze eigen aanvoerder Marièlle Beek!

DDF werkt aan de positie en betekenis van Nederlandse ontwerpers en laat zien hoe ontwerpers wereldwijd vormgeven aan een positieve toekomst.