Sluit spel X

Perspekt = bedrijfsbospartner

In onze ambitie om onze footprint te verkleinen, kwam de organisatie Trees for All op ons pad. Een erkende stichting die wereldwijd nieuwe bossen plant en herstelt, en mensen bewust maakt van het belang van bomen. Want bomen en bossen spelen een cruciale rol in het tegengaan van klimaatverandering en verlies van biodiversiteit.

Met onze donatie aan Trees for All zijn we ‘bedrijfsbospartner’ geworden en planten zij namens ons 1.250 bomen in Overijssel en 1.250 bomen in Ghana. Zo compenseren we onze CO2- uitstoot.

In alle eerlijkheid, het woord bedrijfsbospartner stond nog niet in ons woordenboek. Maar nu dragen we de ‘titel’ vol trots!

Recente updates

'Viva la Frida!' nu te zien

'Viva la Frida!' nu te zien

De tentoonstelling staat in het teken van één van ’s werelds bekendste en grootste kunstenaars: Frida Kahlo. Het concept en ontwerp is van onze hand: ‘van Imago naar Identiteit’. Hoe ziet en kent men Frida Kahlo, maar ook: welke persoon schuilt daar diep van binnen achter?

Niemand minder dan Koningin Máxima opende op 7 oktober deze langverwachte tentoonstelling ‘Viva La Frida!’ in het Drents Museum.

Macht, 800 jaar Binnenhof geopend!

Macht, 800 jaar Binnenhof geopend!

Op 30 september opende demissionair minister-president Rutte de nieuwe vaste tentoonstelling ‘Macht, 800 jaar Binnenhof’ in het Haags Historisch Museum.

In 4 thema’s beelden we 800 jaar Binnenhof uit in diverse media en met betekenisvolle collectie. En vanuit allerlei perspectieven, onder andere de toekomst. Want: vanuit de toekomst zie je meer.

Samenwerking Pieter Vermeulen Museum

Samenwerking Pieter Vermeulen Museum

“Alleen ga je sneller, samen kom je verder!”

Met die woorden bekrachtigde Paul Aris, directeur van het Pieter Vermeulen Museum, namens het gehele bestuur de samenwerking met Perspekt.

De komende tijd werken we aan een compleet masterplan voor de vernieuwing van het museum, dat vanuit Driehuis weer terug naar IJmuiden verhuist.